• Vos van Bianca Tekent thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 385312

Vos

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
178 gratis verzending!
Vos van Bianca Tekent

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Vos portret kunstprint

Over Bianca Tekent

Bianca Tekent profielfotoWelkom bij Bianca Tekent. Creatief bezig zijn speelt een belangrijke rol in mijn leven. Naast mijn werk als illustrator teken en schilder ik vanuit de intuïtie en maak ik beelden van steen.

Als kind was mijn eerste Caran d ‘Ache kleurpotlodendoos heilig en verdween ik regelmatig in een eigen wereld. Ik tekende dieren na uit mooie fotoboeken, was graag buiten om de blaadjes uit de heggen te plukken en keek vol verwondering naar de wereld om me heen. Ik huppelde vrolijk rond, zong mijn eigen liedjes en droomde er rustig op los. Altijd was ik wel op een creatieve manier met iets bezig.

De keuze voor een eigen studio en atelier later was logisch. Nog steeds kijk ik vol verwondering naar de wereld om me heen. Ik hou van mooie dingen maken en vind het fijn om anderen hier blij en gelukkig mee te maken. Wat ik voel en zie vertaal ik naar illustraties, ontwerpen en schilderingen. Ik breng informatie en kennis over op mijn eigen manier en laat de kleuren, lijnen en beelden voor zich spreken.

Alle werken